söndag 17 maj 2015

MED BUS ZELMA PÅ STRANDEN

Inte det lättaste, att fotografera detta lilla yrväder till hund.
Vädret var inte heller det skönaste på kvällskvisten, men att hållas borta från havsluften och vågskvalpet på grund av dåligt väder, det lyckas inte. Ro för själen, brukar jag säga...
Så är det ju så viktigt för Zelma, att lära sig vara lös och inte smita från sin matte.






Hoppas ni haft ett fint veckoslut!
Kram fr Janet

onsdag 6 maj 2015

MINA NYA OUTFITS

Då man krympt massor med storlekar, dvs gått ner 28 kilo, så är man illa tvungen att skaffa nya kläder. Det är ju ingenting som jag egentligen tycker är tråkigt, tvärtom. Har alltid älskat kläder och nu är det så roligt att shoppa igen. Men det gäller också, att hitta bra och hållbara kläder och att bygga upp en ny garderob, där man kan kombinera kläderna. En del av kläderna har jag handlat i vår stad och en del är från min shop, Madame & Mademoiselle.
 Lite marinblått, är aldrig fel till sommaren och vita jeans är ju ett måste denna sommar! Marinblå jacka Lindex, Blå o vitprickig top, Lindex.



 Chiffong top & jeans. Toppen från Valerie, finns hos Madame & Mademoiselle

Chiffongklänning, Valerie

För sommarens fester, Valerie long dress och paljettjacka. Virkad aftonväska, Madame & Mademoiselle Brand.


 Svart dress, Lindex. Väska Chanel.




Så fyllde jag ju år också...och  döttrarna och sonen uppvaktade mor med kläder, det visste de att jag gillade. Av en god vän fick jag detta set... en tiara...dööör, alltså. När jag nu skall ha den. Då jag går med mina vänner till Friends, kanske? Knappast... Nej, nu är det bara att hoppas på en bal på slottet :)
Roligt hade dottern och jag då vi fotade..liksom 200 foton och några få som fick duga. Inte konstigt att de behövdes så många "tagningar", så som vi skrattade...och så fick hon ju lite pina mig tillbaka, med tanke på alla gånger som hon fått stå modell.
Dessa foton blev också tagna för något som är på kommande...men det är hemligt ännu :)

Kram fr Janet