lördag 28 januari 2017

BABY SHOWER

 Idag har vi haft Baby Shower, en överraskningsfest för dottern Evelyn och hennes sambo Benjamin.
I två veckors tid har man fått vara rädd, att man skulle i misstag förtala sig och avslöja, att det är något "fuffens" på gång. Det var Evelyns bästisar, Linn, Johanna och Anna-Sara, som ville ordna en Baby Shower och de hade hittat på så massor med roliga saker. Benjamin fick veta några dagar på förväg, vad som var på gång, för vi skulle ju ha nyckel till lägenheten av honom. Evelyn skulle ju "bortluras" hemifrån och det ordnades så, att de hade en photo shoot på Juthbacka Herrgård, gravid photo shoot, m.a.o. som Anna-Sara gjorde.  Under den tiden skulle Linn och Johanna ha turbofart på, för att fixa och pynta i deras lägenhet och vi andra skulle komma dit med våra bakverk.

 Evelyns och Benjamins nya "vrålåk"

 I hallen och vardagsrummet hade de hängt upp fotografin från då Evelyn och Benjamin var små, från tonårstiden och från tiden då de träffades. Bak på fotografierna stod tips och råd inför den kommande föräldrarskapstiden och babytips.
 Ballonger i rosa och lila med texten It´s a Girl...och vi skrattade och skämtade, att läkaren må nu ha sett rätt på ultraljudet, så inte det blir en pojke som får ha rosa kläder :D




 För kakmonstren fanns både sött & salt.

...och så gömde vi oss, men vi hade kommit överens, om att inte skrämma henne så att vattnet går...en sådan överraskning ville vi inte att det skulle bli.

"Nä..va är det här...Nä va har ni hittat på?" ..skratt...glädjetårar...och "Oj, nu blir jag nog riktigt rörd, Va Gullu ni är", var orden från en mycket förvånad Evelyn.
Synd att det var så mörkt i hallen och rörigt, så jag fick endast en suddig bild på en förvånad dotter...

 Evelyn, Anna-Sara och Johanna.

 En fortfarande förvånad Evelyn, som kollar fotona som hänger på snören. På fotot, svägerskan Jamika, bästisen Johanna, svärmor och blivande farmor Maja, Benjamin och svägerskan Josefin.

 Svägerskan Jeanette och bästisarna Linn och Anna-Sara.

 Blöjtårta och presenter.


 Ett lite suddigt foto på Juliana och lilla Lilja, som fick vara med på "tjejpartyt"

 Babykorgen med tyllhimmel, fylld med babynest, mjukisdjur och gosefiltar.

...och Evelyns favoriter, lite tilltufsade kaniner, som hon hade då hon var liten baby.
Nu väntar vi bara på den stora dagen, då lilltösen skall komma till världen. Tjejerna hade också ordnat ett frågeformulär att fylla i för alla. Där fick vi gissa, dotterns namn, födelsevikt, födelsedatum och en hel del andra roliga frågor och råd.
Få se vem av gästerna, som gissar rätt :)

Kram fr Janet