fredag 1 februari 2013

HÄLSO JANET

Nåja, kanske det var att ta i...så hälsosam är jag väl inte....men jag försöker äta lite nyttigare mat, motionera mer osv.
 Orsaken till denna övergång till salladstallrik, som lunch var nog det som badrumsvågen visade en morgon. Fattar ingenting, den måste definitivt vara trasig, kan för allt i världen inte gått upp 3 kg på lite mera än en vecka!!
Jag slutade ju med den bedrövliga lasten, att röka och jo, det ger ju ett visst sug på ngt gott, men då är jag INGEN godisätare. Köper aldrig lösgodis. Kan lugnt räkna på mina 10 fingrar alla impulsgodisköp, som jag gör på ett år. Julen och Påsken är de enda högtider, då det slinker ner lite konfekter.
Då man börjar motionera, så ökar ju musklerna, som i sin tur väger mera än fett....så mycket har jag inte motionerat, så att jag behöver fundera på om det är orsaken till viktökningen...musklerna alltså.
Kan även, nästan räkna på mina 10 fingrar, de bullor eller vinerbröd, som jag tar till kaffet på ett år.
Konstigt... jag äter nyttigare än förrut, motionerar mera...och vikten ökar...och jo, i klimakteriet är jag, så ingen "bulle i ugnen" heller, som är orsak till detta.
Slutsats: Fel på badrumsvågen!

Här ett foto på "Dagens Fia". Testar de nyinköpta degbunkarna, vilken som är bäst att sova i.

Ha ett fint veckoslut!

Kram fr Janet

Inga kommentarer: