måndag 25 juli 2011

JAKOBS DAGAR OCH GAMMALDAGS TORG

Årets Jakobs Dagar är över för denna gång. Åter en gång har veckan då Jakobs Dagar infaller haft med sig ett otroligt fint sommar väder. Egentligen för hett enligt min "smak". Hade själv tänkt sälja på Gammaldags Torg, men beslöt i sista stund, att jag står över, visste att det skulle bli för tungt i en värme, som översteg 30+
Fast ett besök till torget var ju ändå ett måste.
Egentligen tycker jag, att Gammaldags Torg kunde spridas ut på lite större område, för som det varit de 10 senaste åren, så är det så tjockt med försäljare, så som köpare vill man inte ens kunna gå...det blir nästan bara, att följa folklungornas sakta lunk framåt mellan marknads stånden. Försäljningsstånden kunde gärna få spridas ut längs t.ex Storgatan också.

Här kommer, på begäran av er, mina läsare i andra länder lite bilder från Jakobs Dagars Gammaldags Torg.
Även en hel del gamla bilar var utställda in vid Torget och 2 gamla bussar avgick med jämna mellanrum om man ville åka på en liten rundtur.
I all hetta orkade man inte liksom handla så mycket, så mitt köp detta år blev en Porslinskanna, Fasan, från Gustafsberg i en vacker rundad form. Tja, inte skulle jag väl ha behövt en kanna till... men den passade så bra, med min lilla samling :)

Kram fr Janet

Inga kommentarer: