tisdag 5 juli 2011

INREDNINGS INSPIRATION

De senaste dagarna har gått åt, att försöka ha lite semester. Som privatföretagare, är man inte så van vid många dagar...har man en vecka ledigt, så känns det nästan, som lyx.
Men du har ju haft sabbatsår, kanske ni tänker...jo då det hade jag, men det betydde ju inte, att jag ej jobbade med ett och annat i mitt företag.
De senaste dagarna har min far, bror och hans döttrar varit här, så tiden har även gått åt, att spendera med dem, som man så sällan träffar.
Lite "bloggtorka" har jag också haft, inte av den orsaken, att jag inte vill blogga...men ibland hinner man inte riktigt med allting. Möbler har börjat få sin "make over", men som det alltid är med gamla möbler, så stöter man på små överraskningar och det tar lite längre tid än man tänkt.

Här kommer lite inredningsinspiration åt er läsare. Hoppas det kan ge er en och annan idè.

Ljuvligt rosa nyanser, blandat med vitt. Här kunde jag verkligen tänka mig, att avnjuta morgon kaffet!
Vitt och grått ger en rätt lugn och behaglig känsla i hemmet.
Lite mera mustiga färger. Jag kikar ofta på bilder, där flyglar finns med i inredning, för jag har ju, som bekant ett rätt stort "chabrak" från 1845, en riktigt vacker salongsflygel, som jag försöker få kombinerat i inredningen i vår vinterträdgård.
Så ett rum inrett i chabby chic style...och visst kan gamla nötta möbler och ting vara helt underbara att kombinera i hemmet.
Vill du sova under bar himmel? Då kanske du av ngr björkstammar kan tillverka denna säng. Tänkte genast på Ernst Kirchsteiger, då jag såg denna...men nu är detta inte ngt av hans alster. Fann den på en blogg från USA.
Fick här om kvällen en vacker bukett röda rosor av min Gudmor och Gudfar, som de plockat ur sin trädgård...blev så glad.
Ha en fortsatt skön sommar och semester mina vänner!

Kram fr Janet

Inga kommentarer: