onsdag 21 december 2011

JUL I VÅRT HUS

Mycket har tydligen hunnit förrändras på en kort tid, bl.a att göra ett blogginlägg. Då man tycker att man börjar behärska en sak rätt bra, så plötsligt skall allting ändras, så nu blir det spännande, att se om detta inlägg överhuvudtaget blir till någonting.
Eftersom vi hållit på med att renovera garaget till ett kontor och en liten shop för Camilla Norrback kläder, så har det inte funnits så mycket tid över till bloggandet. Dessutom är Julen i sig själv en tid, som man har mera bråttomt än vanligt. Alla klappar som skall köpas, bakas, pyntas osv.

 Trodde aldrig jag skulle hinna med ngr Julförberedelser alls och eftersom jag ju tycker att Julen är så mysig tid, så vill jag ju klä huset i en Julskrud. Det tunga Taffelpianot, som vi släpade hem i höstas och som definitivt inte skall stå i salen mitt på golvet..och som absolut ingen hade lust att bära ut, för att ge plats åt granen, fick till sist en mission i vårt hus. Den fick en stor spetsduk över sig och får fungera, som Julens godis bord. Under taffelpianot får det bli julklapps ställe. Ännu saknas Julens drycker på bordet, men glögg glasen med tomtar väntar redan på att fyllas.

Från matsalen och TV rummet så ser vår gran ut så här. Valde att inte sätta glitter alls i den i år, för jag tyckte granen i sig själv var så tät och fin, så det fick räcka med julgrans bollar i rött och guld.

Några dagar är det ännu till Julafton och de dagarna skall  det lite bakas och göra inlagda sillar och strömmingar.

Kram fr Janet

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan,
så kul med Camilla Norrbackkläder, och kul att ni renoverar garaget! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har just nu en jultävling som pågår. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

janets home & decoration sa...

Hej
Tack Vendela, skall maila dig:)

Anonym sa...

Hej!
Läser din blogg fortfarande... E in och kollar nästan varje dag om du har skrivit något. God Jul önskar nina

janets home & decoration sa...

Vad trevligt att du tittar in på min blogg nästan varje dag, Nina...fastän det varit lite glest med inläggen. Kanske jag hinner lite mera med min blogg nu. Jag önskar dig också en riktigt God Jul.
Kram fr Janet