fredag 23 mars 2012

FÖDELSEDAG OCH TALKSHOW

Ja idag var det barn nummer 4 i ordningen, Vincent, som blev tonåring. Trots att han är yngst, så är han störst i familjen idag, närmar sig 180 cm i längd, så mor känner sig kort. Oj, oj vad tiden går och minns ännu natten på BB, då det var så dags. Fast så är det ju för oss kvinnor, vi minns alla våra förlossningar så starkt. Jag kan bara berätta, att hade jag inte redan varit intagen på BB , pga för högt blodtryck, så vet jag ej var sonen skulle ha landat, eftersom det i pappren står förlossningsarbete 0 minuter...huru det nu är möjligt. Jag insisterade bestämt på att få gå på toaletten, men tur var det att jag blev förrhindrad, för i samma sekund föddes han, med "segerhinna" på...och namnet Vincent, betyder seger. 
Efter att ha haft 3 flickor i söta puttefnutt kläder och mycket rosa i garderoben, blev det att inhandla en helt ny garderob åt familjens nykomling...men den röda barnvagnen fick han nog ändå nöja sig med...karlar kör ju med röd Ferrari, förklarade jag.


 Tulpaner kan jag inte få nog av just nu, så detta blev detta veckosluts bukett, alltför, att det skall bli vackert på kaffebordet, då vi firar på söndag, så att alla kan medvara...men inte fick ju tonåringen tulpaner bara. Nej, den saken, är ju enkel, då man frågar vad de önskar...money, money...


Till kvällen blev det Musik Cafè After Eight, Ellens Talkshow, där min dotter Juliana Ennenga och Malin Kojola skulle medverka. Dessutom underhöll de oss både i börja och slutet av talkshowen med skön musik. Ellens kommentar var, att hon inte visste huru hon skulle kunna hålla sig för att inte börja gråta...och hon skulle definitivt köpa en cd med dem, ifall de kommer ut med en. Ellen verkade vara en riktigt härlig tjej och tycker att hon känns väldigt naturlig på scenen, trots sin unga ålder. Med ngr år på nacken kommer hon säkert att bli riktigt bra. Publiken fick hon att skratta ett flertal gånger. Positivt överraskad, måste jag säga.
Malin och Juliana, fick svara på en del frågor om deras musik utbildning och planer och Ellen...oj tänkte skriva Bettina...undrade över, att vad skall det månne bli av dem, då de redan nu är så här bra. Roligt att höra...för en stolt mor.

Till sist: Nu vet jag var stadens bästa, absolut bästa Kaffe Latte finns! Jo, på After Eight! Mmmm säger jag bara...

Ha en skön fredags kväll...

Kram fr Janet

Inga kommentarer: