tisdag 3 juni 2014

HELGENS EXAMENSFEST


 Denna helg har vi firat min yngsta dotter Evelyn, som fick sin examen. Härligt med en Restaurangkock i huset, tycker vi alla. Hon skämmer verkligen bort oss med sina goda maträtter! I dagarna två har vi firat henne, mycket härliga vänner och släktingar har kommit för att uppvakta.

 En strålande glad Evelyn med sin fina pojkvän Benjamin.

 Evelyns svärmor Maja och svärfar Mikael, som också hade en student, deras dotter Jeanette att fira.

 Bakat hade vi naturligtvis själva gjort, med en kock i huset gick det som på räls!

 Fyra examinander samlade...all Lycka och framgång till dem alla!

Idag har vi varit ute och fotograferat. Inte det lättaste med det starka solljuset och jag är ju bara amatörfotograf, men några trevliga foton fick vi alla fall att välja ut av de drygt 100 tagna.Ett härligt veckoslut med mycket skratt och många vänner och konstaterar att min lilla dotter har blivit stor och småningom skall flytta ut och pröva sina egna vingar...men ändå minns jag som igår, då hon var liten och full med bus och fart...och det alltid hände något...
"Som då hon ena minuten satt i matstolen och åt snällt...och följande minut hoppade på köksoffan och flög för högt...landade med munnen mot ett skåp och slog ut en tand"
Vi har även många gånger skrattat åt den episod, då hon stolt cyklade med sin nya Helkama cykel med stödljul, 3 år var hon då...och ett gäng pojkar i 8-års åldern cyklade förbi och ropade "Du har en rutian cykel"...Evelyn cyklade förstås snabbt efter dem och ropad "Kom hit så skall jag ge er på käfta"

Ja, full fart har det varit med denna tös och mycket skratt åt allt hon hittat på, men ett hjärta av guld, det har hon!
Lycka i Livet, önskar Mamsingen!

Inga kommentarer: