onsdag 22 december 2010

GOD JUL MINA VÄNNERDetta blir troligtvis mitt sista blogginlägg, före Julafton.
På huset framsida och trappan, som en gång fungerat som ingång till butiken, står vår lilla Julgubbe och vaktar med sin lykta.
Eftersom det inte mera är ingången till huset, så har vi valt, att inte snöskotta här...och snöskottning finns det alldeles tillräckligt av, att göra på vår gård ändå.Salen och matsalen har jag valt, att pynta i traditionellt rött och i granen hänger julgransbollar, som min farfars far haft i sin gran. Det är nästan så att jag håller andan varje jul, som jag hänger upp dem i granen..och tänker, att oj vad de fått vara med i många generationer.
Vinterträdgården fick bli pyntad i vitt...och på något sätt kändes det nästan idag, som om det vintervita smugit sig in genom fönstren. Den rena pudervita snön på utsidan, blev en sådan fin bakgrund...men tack och lov var värmen här inne ngt helt annat än där ute.

Jag hoppas mina vänner, att ni alla får en riktigt skön och fridfull Jul. Ha tid, att njuta tillsammans med släkt och vänner och att vila och ta det lungt dessa dagar....och även passa på, att njuta av det fina vinterlandskap vi har just nu, som ger oss extra Julstämning.


Stora Julkramar till Er alla fr Janet


2 kommentarer:

Esther Rose sa...

Beautiful photos, Janet. I especially like the winter white scene.

janets home & decoration sa...

Thank you, Esther Rose...I also like the White Christmas...