måndag 27 december 2010

Vackra Vinter

De här fotona tog vi på Juldagen på vår gårdsplan. Solen lyste så vackert på de vita trädgrenarna...men så är det ju ofta så, att
det blir inte lika vackert på fotot.
Kallt var det, minus 23 grader, precis, som för 15 år sedan, då jag fick min 3:e flicka Evelyn. Evelyn föddes den 22:a december och hela Julhelgen låg temperaturen på ca -25.
Visst har man fått Julstämning denna jul, med en så vacker natur så måste ju bara julstämningen ha infunnit sig...vitt som vadd...överallt.
Inomhus har man fått njuta av värmen och samvaro med sina nära och kära och de levande ljusen har också ökat känslan av välbehag o värme.


Första Julen i vårt nya hus, har blivit firad och vi har verkligen njutit, ätit och tagit det lungt...inte alls tänkt på renoveringen.
Fast igårkväll, Jul Annandag, började rastlösheten lite pirra i mig. Jag antar, att det är ngt som spökar i mig från tiden, då jag hade butiken. Jag har ju trots allt, bara haft sabbatsår, 1 år, nu..

Det surrade och surrade...vår ideer och vårinredning i mitt huvud! Vårinredning..redan nu? Det är säkert också ngt som hänger med, sedan butikstiden...inköp och tillverkning av våren o sommarens produkter...
Nej, ännu skall jag njuta av vintermyset...sticka ngt, eller kanske rentav, få mitt sängtäcke färdig virkat.

Några dagar har vi kvar av det gamla året...och sedan får vi ta emot, ett nytt år med nya möjligheter. Spännande skall det bli, att få se vad det nya året för med sig.
Vinterkramar fr Janet

1 kommentar:

Anonym sa...

Kolla gärna in nystartad webbutik www.finaliv.se