söndag 20 oktober 2013

HÖSTLOVET

Detta Höstlov kom kusinerna Rebecka och Sarah med mor Åsa på besök från Ekenäs. För en gångs skull inträffade höstlovet här och där nere på samma gång, så det fanns tid att umgås tillsammans.
 Vi har kockat tillsammans och ätit gott och som jag alltid tycker, så är det så härligt med många runt bordet. Livliga samtalsämnen mellan ungdomarna och många skratt. Bra vitsord för maten fick jag, alla tallrikar var tomma och kommentaren " Det var betydligt godare än skolmaten" är ju alltid positivt ;)

 Så hade jag lovat att vi skulle ha "Spa" kväll...alla vi 7 tjejer skulle bli fina och mjuka i hyn, så det blev i tur och ordning att sitta med ansiktsångbad. Först började vi med en ordentlig rengöring av huden, så ångbadet, efter det peeling och så en lugnande ansiktmask på det. Efter 20 minuter med ansiktsmask, så var det borttvätttning av den. På det uppfräschande ansiktsvatten och till sist nattkräm. Naturligtvis var det Yvonne Rydings hudvårdsserie som vi använde, eftersom mitt företag är importör av den.
 Vi skrattade och kände oss som om vi skulle gå på Halloween Party. Sarah och Rebecka var ändå så söta i sina ansiktsmasker.
 Alla kusiner och soffmys..det var Idols på gång.

 Fina kusinerna Sarah och Rebecka kramas av Juliana.

På lördagen skulle det tas farväl igen...tråkigt...tiden hade gått så fort. Evelyn och jag hade beslutit kvällen innan att ha en lite överraskningsmorgon för dem. Vi gjorde en liten "Hotell frukost" Buffé bestående av ostar, medvurst, skinka, leverpastej, gravad lax, kokta ägg, bacon, kryddgurka, gröngurka, tomat, paprika, fil, yoghurt, juice, olika bröd, champingonsallad...och kaffe bryggt på nymalda bönor. Det blev ett långt och mysigt morgonmål.
Egentligen borde man göra lite "Hotell fukost" oftare...vi är ju ändå rätt många runt frukost bordet alla helger och inte är det så mycket jobb att duka fram lite extra på t.ex söndagsmorgonen...
Hoppas ni alla fått ha ett skönt höstlov och att ni haft tid att umgås. Det är just sådana här stunder, då alla har fått ha roligt tillsammans som man minns länge och som förgyller vardagen.

Kram fr Janet

Inga kommentarer: