tisdag 20 september 2011

SHOPPING I STOCKHOLM

Det fanns inte mycket tid för shopping på vår resa, men ngt hann man i varjefall få med sig hem. Vi bodde ca 200 meter från Indiska vid Hötorget och därifrån blev det handlat ett och annat åt flickorna. Lite T-shirts, skor och halsduk från butiker i Gamla stan och Vincent fick en häftig Indian inspirerad jumper.

Själv hittade jag på söndagsmorgonen av en försäljare på Hötorget två stycken Vintage väskor...är så svag för väskor, så dessa två var ett måste att få med sig hem, fastän vi redan packat kappsäckarna, som redan var på bistningsgränsen, men två väskor får man ju alltid nertyngt.


Parfym...ett måste från Tax free. Jag har två favorit dofter Yves St Laurents, Opium och Guerlains, Shalimar. Beslöt mig för Shalimar, som är något tyngre och maffigare i doften än Opium. Inte en parfym, som man kanske använder till vardags... men oj vad den doftar gott..

Så köpte Kari åt mig denna ull poncho "Made in France"...så varm och skön att ha på och precis mig, jag som älskar svart/vitt.
Denna jacka i 100% silke överraskade han mig med också från en Boutique i Gamla stan. Helt underbart fall och den kommer jag att använda tills den faller i bitar av mig :) Snyggt till fest med svarta byxor och enkel svart polo.


Mönstret i ryggpartiet är så vackert...

Denna bamsiga pjäs skulle Kari ha velat köpa...den var stor och så tung, så det gick inte att rubba den ur fläcken, så den fick stå kvar, för på flyget kunde vi ju inte ta den.

Jo godis och ljuvliga te sorter köpte vi också och som ni alla vet, som finns på Facebook...Cognac, det hade vi också köpt... men den lämnade i magen...

Kram fr Janet

2 kommentarer:

milou sa...

Vilka snygga kläder!!!
Väntar med spänning på vad slags kläder du börjar sälja i framtiden!
Vilken man du har som skämmer bort dig!

janets home & decoration sa...

Det kommer super snygga kläder till min nya butik...som ej finns ngn annan stans...kläder med swarowski kristaller osv..
Jo, jag har en helt underbar man, som skämmer bort mig :) han är värd en medalj...varje dag :)