måndag 9 januari 2012

LÄNGTAN EFTER VÅREN OCH LJUSET

Huru mycket jag än älskar Julen, att pryda hemmet i juleskrud, så är det alltid samma känsla, då det nya året kommit och trettondagen är förbi....man längtar efter våren, ljusare färger och en fräsch tulpan bukett.

 Letade efter lite inspirationsbilder på nätet och fann dessa. Kan ändå inte säga, att jag är så stor vän av den gröna färgen, men kombinerat med pastellfärger går det bra. Fast visst ger den vit/gröna kombinationen en härlig fräsch känsla.


Bilden från Louis Vuitton spring collection 2012 ger mig också en riktigt härlig vårkänsla.

 Fast jag sett mig mätt på röda färgtoner just nu, så tycker jag ändå att denna bild är så härlig lantlig shabby chic. Konstaterde att nästan en på pricken likadan rotting kista står ute på vår gård upp efter garage dörren med en del snö på sig just nu. Måste bestämt rädda den...

Så var det tavlan på denna bild, som fångade min uppmärksamhet, för i uthuset har jag också en nästan likadan, som denna...måste bestämt rädda den med...

Hade tänkt inhandla en tulpanbukett i olika pastell färger idag, men en trevlig stund med väninnorna tog all tid...och härligt var det, så roligt som vi hade. Ett gott skratt förlänger livet, det är jag helt övertygad om.

Ha det Gott mina vänner...och har ni märkt, att det blivit lite, lite ljusare på kvällarna nu. Härligt!

Kram fr Janet

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så rolig! Jag har också likadana kista på vinden i lada på landet. Kanske är tid också för mig att rädda den.
Må så gott och trots regn här nere i Skåne våren kommer närmare och närmare.
Må så gott! Jujunin

janets home & decoration sa...

Ja ni har ju våren flere månader tidigare än vad vi har...lyckan ni!
Ha så gott, du med Jujunin!

Kram Janet