tisdag 31 januari 2012

EN VACKER VINTERDAG


Denna morgon, då jag vaknade, skulle temperaturen ute igen sjunka under - 20 grader. Brrr... jag tycker inte alls om detta kalla väder. Ryggraden känns frusen, ullsockorna är på, nästan dygnet runt, man kryper under pläden i soffan och dricker varm honung och ändå tycker man, att man inte riktigt får upp värmen. Bilfönstren skall skrapas, motorvärmaren i bilen....sedan får man vara glad, att den trögfrusna bilen startar. Inte ens katten vill gå ut, för att göra sina bestyr... och hunden vill definitivt inte alls på promenad, utan springer snabbt ut på gården och in igen...
Just denna kalla vinterdag beslöt jag, att ta en promenad till Aspegrens Trädgård med min kamera, för det var så otroligt vackert där ute.

Ja, visst kan det vara vackert där även på vintern...men ännu är det länge tills blommorna spricker fram, men kan ana att en del frön redan kanske börjat gro i orangeriet.
 Sedan i sommar kan vi titta tillbaka på dessa vinterbilder och minnas huru kallt det var, just denna dag, just den sommardag, då svetten rinner och vi säger "Det är nog nästan för varmt nu, Det borde komma lite regn".

Kram fr Janet

Inga kommentarer: