onsdag 3 juli 2013

ROSOR & LYKTOR

För prick två veckor sedan köpte jag en rosenbukett på tio rosor...att den har hållit länge. Idag var ännu fem rosor rätt bra i skick...det enda som hände med buketten var att bladen började vissna. Tänkte att lite kan jag väl ännu njuta av dem, så jag klippte av dem och placerade rosorna i Orrefors ljuslyktor på matsalsbordet. En riktigt söt liten grupp blev det av dem.

Så är det ju lite Rea här och där i butikerna...och ljuslyktor kan man ej få för mycket av, så dessa två fick följa med hem till mig och terassen. Då de varma (förhoppningsvis) sensommarkvällarna kommer, skall jag tända ljus i dem...
Jagar ännu vita stolar till mitt bord på terassen...och snart ger jag upp. Så om någon av er läsare har tips på var jag kan hitta vackra, vita...lite typ Shabby Chic stolar till mitt vita bockbord på terassen...så hör gärna av er :)

Kram fr Janet

2 kommentarer:

Anonym sa...

Orrefors "hallon" har jag också 3st av, där fick man ju en idé vad man också kan använda dem till ! Häls.Gerd

janets home & decoration sa...

Tack Gerd...lyktorna råkade stå framför min näsa, just då jag funderade på i vad jag skulle sätta rosorna i :) skulle man ha ännu flere lyktor, så kunde man ju vid en middag, sätta en ros vid varje tallrik :)
Kram fr Janet