lördag 13 augusti 2011

BOSTADSMÄSSANS MASTER BEDROOMS

Här kommer några bilder på Master Bedrooms, från bostadsmässan.
Lite väl spartanskt och i trista färger, enligt min smak....men vi tycker ju så olika. Kan inte påstå, att ngt sovrum gav den där mysiga känslan... eller känslan, att här skulle jag vilja sova gott.

Denna säng var fylld med en hel del glamorösa kuddar...men inte ger det mig ändå en känsla av ombonad och gemytlighet. Är det färgerna, som gör det kallt?
Detta sovrum hade en rätt lugn färgskala och var väl det sovrum, som hade de största nattduksbords lamporna, vilka jag ändå tyckte var för småa.
Kannustalos stenhus hade det största Master Bedroom, som var byggt i vinkel och med en makeup bords sida. Dock tycker jag att sovrummet skulle ha blivit så mycket bättre, med tex. en större sänggavel, eller varför inte en himmelssäng.

Svart/vitt/silver...det passade faktiskt med detta strikta sovrum i energi huset... Pläden från Lennol Oy var väldigt vacker.
Enda huset, som hade himmelssäng och denna säng tyckte jag väl var den vackraste, var Mammutti talo...men den stackars fula nattduks bordslampan i svart plast, var så malplacerad....och nog skulle lite textilier gjort underverk med denna himmelssäng.

Kanske vi finländare inte vill ha så mysigt i sovrummet...men det vill jag. Ljuslyktor, lampetter, kandelabrar, sänghimmel och mycket annat smått och gott, skall det vara, så att man riktigt vill krypa ner och mysa i sin säng...så vill jag ha det :)

Kram fr Janet

Inga kommentarer: