tisdag 17 juli 2012

LITE LOPPISFYND

I söndags startade Jakobs Dagar veckan och på måndagen var det dags för det årligen återkommande stora Loppiset på stadens torg...och därifrån kunde jag ju inte hålla mig bort, fastän man borde ha köpstopp...men titta kan man ju alltid.
 Ja, och titta resulterade i köp. Hittade ett handvirkat sängtäcke för dubbelsäng, för ...ja täcks man säga det ens, struntsumman 35 €! Håller ju själv på att virka ett sängtäcke för dubbelsäng, men det har liksom stannat upp. Så nu får detta pryda vår sång i väntan på att mitt eget tillverkade sängtäcke blir klart, ett tio års projekt, troligtvis.
 Måste tänka på att ha vita lakan i sängen, för med blommiga lakan syns det lätt igenom.
 Har en del planer på gång också...dessa knoppar skall fastskruvas på garderobsdörrarna i sovrummet....och sedan skall ett och annat fixas där...en walk in closet, den minimalaste ni någonsin sett...men förhoppningsvis, en riktigt söt en..

 Här är även några av veckans loppis fynd. Är svag för karaffer och ostälskare, som jag är och länge letat efter en kristall ostkupa, så blev även den min, för en blygsam summa.
 Så till mitt mest förskräckliga inköp, ja håll i er...har ni sett vilket puttefnutt, rosa bling, bling lampa och små rokoko vaser...men jag har en plan, som vanligt. Antingen blir det i världens minsta "walk in closet", som dessa hamnar, eller så i det gamla utedasset! Vi får se :)
Så levererades lite Toile de Jouy tyg hem till mig, mitt favorit tyg. Av dessa skall det tillverkas ngt riktigt romantiskt.

Ha så Gott alla läsare...och oj vad härligt det är att se att jag har en hel del läsare från Sverige,USA, Canada, Brasilien, Spanien, Frankrike,England, Tyskland, Holland, Ryssland, Kina, Japan...och många, många andra länder....och Finland, förståss :) Ni får så gärna sätta en hälsning i kommentarsfältet, skulle vara riktigt kul! Va härligt att så många nationaliteter läser min blogg!

Kram fr Janet

2 kommentarer:

Jujunin sa...

Hej! Hur tid gå fort! Det känns som det var inte länge sedan ni hade den stor loppis i din stad och nu är tid igen. Du har handlade mindre i år eller hur? Vill verkligen se vad du ska göra med bling, bling?
Ha en trevlig och solig helg (här nere är bara regn) suck!
Kram, Jujunin

janets home & decoration sa...

Gjorde nog en del fynd på Gammaldags torg också. Här är idag, söndag höstkänsla...så eländigt kallt och ruskigt. Fram med ullsockor nu bara, för att inte bli förkyld.
Ha så bra Jujunin..och trevligt att du läser min blogg :) Kram Janet