torsdag 26 maj 2011

WHITE INDOOR DECORATION

Vi är många, som tycker om det rena vita i vår inredning. Kanske beror det på, att vi trots allt bor i ett land, som till stor del av året är mörkt och använder du mycket vitt i inredning, så får du ju ett annat ljus inomhus. Stora speglar är också sådant som ger bra ljuseffekter, särsklit om man placerar en lampa framföre en spegel...då blir det dubbeleffekt.
Nu har vi änå den mörka tiden förbi och nu gäller det i stället, att få det mörkt i sovrummet på grund av "Whit Nights", så att vi kan sova bättre.

Här kommer igen lite inredningsinspiration, för alla er, som älskar White Indoor Decoration.

Denna lilla sommarstuga inrett i vitt och så söt så, hittade jag på den underbara bloggen Maison Decor. För att skappa den romantiska stämningen i ett sovrum, kan du ovanpå runda nattduksbord, placera en romantisk duk gjord av volanger, eller en vit underduk och en vit spetsduk ovanpå.Sådan här make over skall min soffa få. Lätt som en plätt. Sy fast vita volanger på ett sängtäcke, helst av skrynkelfritt tyg , med tanke på tvätt.


Jag har på känn, att det blir mycket att fixa med möbler denna sommar. Förhoppningsvis får vi bra sommarväder, så att jag får vara ute på gården och jobba.Ha en bra dag!


Kram fr Janet

Inga kommentarer: