måndag 7 mars 2011

SHOPPING LÖRDAG I ULEÅBORG

Att shoppa i Uleåborg är inget problem. Här finns trevliga klädbutiker och inredningsbutiker och blir man trött i benen, så kan man alltid, sätta sig ner för att ta en kopp kaffe på ett trevligt cafè. Där finns det också en hel del, att välja på.
Så är det ju faktiskt inte så lång väg till Uleåborg, att man inte kan ta en dagstripp dit ifall man vill. Dessutom känns staden så internationell.
En favorit inredningsbutik, som jag alltid besöker är Decora
Här hittar man alltid trevliga saker, både för en liten och en stor slant. Kunde ha handlat en hel del, men som det alltid är...bagage lucka i bilen är alltid överfull. Dessutom brukar Kari envisas med, att alltid ha en hel del arbetsväskor och verktyg där...kanske på uträkning :)


Några andra av mina favoritbutiker är, Kaira House och White Maison och Stockmann naturligtvis.

Butik att besöka, som var på Evelyns önskelista, var ju Glitter....men först skulle det bli kaffe paus på trevliga Bistro. Märk väl, svenskspråkig och trevlig service inriktad personal. Fast så är det nog på alla cafè och matställen, som vi hittils varit på i Uleåborg, alltid bra service...men det gäller ju att konkurrera om kunderna.
En riktigt trevlig lördags shopping på tuman hand med dottern, det kan behövas ibland...lite smått o gott i våra kassar...och trötta fötter, men det hör ju saken till.

Kram fr Janet

Inga kommentarer: