onsdag 30 mars 2011

SMÅ LOPPISFYND

Den senaste tiden har jag inte alls haft tid, att gå på loppisar och så var det ju det som jag tidigare nämnt...jag borde inte alls gå till loppisar i ngt annat syfte, än att sälja. Eftersom det är snart ett och ett halvt år sedan jag "packade ner" butiken, så tycker jag mången gång, att jag knappt minns vad jag hade i porslinslådorna ( ca 50 st. bananlådor ). Fast ibland dyker det trevligt nog upp ett och annat fynd, då man går på loppis, som denna soppterrin fr Arabia. Gårdagens vårsol resulterade i, att jag köpte en blombukett...färska väldoftande blommor gör en så på gott humör.
Här är också, ett trevligt loppisfynd, klassikern "Kan du inte tala" tillverkad i vårt grannland. Den är dessutom, modell större och hittades på Åldringens Vänners lopptorg för en 20 lapp.

Den avlånga krukan var egentligen i mässing ända tills den hamnade i min hand för 2 € och jag fick tag i vit sprutmålning. Nu passar den riktigt bra i fönstret i vinterträdgården. Fast jag och levande blommor...det är en katastrof. Jag har alltid haft gröna fingrar, åtminstone förrut...men jag sätter detta med att sköta blommor på kontot "jag hinner inte". Då jag nyligen nästan lyckades torka ut 2 st Kanariska palmar, då förstår ni vad jag menar. Jag kanske borde satsa på kaktusar...fast de hör ju inte til mina favoriter av blommor.


Njut av vårsolen, mina vänner!

Kram fr Janet

2 kommentarer:

Milou sa...

Hej igen!

Alltså vilka "klipp"du gjort!!!

Jag fyndade ett helt möblemang i dag för 20 e!

Får nog donera ngt nu igen så det blir balans på det hela!

janets home & decoration sa...

Ditt möblemang i rotting var ursnyggt och för struntsumman 20 €. Helt otroligt!