tisdag 11 januari 2011

Riviera Maison och Lene Bjerre


Gårdagens spring i butiker, resulterade också i detta köp av ljusstakar från Riviera Maison.
De passade så bra "muren" i sovrummet och tröttnar jag på att ha dem där, så kan de alltid flytta ner til vinterträdgården.
Jag vet, jag vet....jag har alldeles tillräckligt med ljusstakar...men vad kan man då man får "pippe på ngt"!Ljusen sprider en behaglig doft av rosor, då man tänder dem...inte helt fel det heller.

Trappan är ganska öppen till sovrummet, vilket gör att det lilla sovrummet känns mycket luftigare.
Här är en bild på sovrummet, taget från de sista stegen på trappan.
Väntar till sommaren , då man får slå upp pardörrarna till balkongen och njuta av den...och väntar tills jag får börja inreda den! Har redan en hel hop av ideer för balkongen...det gäller bara att hitta de rätta sakerna på marknaden till den.


Dessa ord pryder väggen ovanför sängen...bara de skulle ha lite bättre verkan... har klagat en vecka på att jag sovit dåligt nu, vad det nu beror på, det är ju inte ens fullmåne!Här är en av favoriterna, som finns i par på nattygsborden, Lene Bjerres lampor.
Lene Bjerre var ett märke, som jag sålde i min butik...och som jag troligtvis också fortsätter med att göra... var, när eller hur jag startar igen efter mitt sabbatsår.

Så här var lite bilder från mitt sovrum, som ännu inte riktigt är färdigt, men steg för steg...dag för dag, så blir det klart.

Kram fr Janet

3 kommentarer:

Pia sa...

ååh, så fina bilder du visar oss!!!
Du har egen butik! WOW! Har du hemsidor på butiken? Säljer du via nätet? Söker möjligtvis två små rokoko stolar...att piffa upp i egen stil.

Hälsningar från ett disigt Åbo!
-Pia-

janets home & decoration sa...

Tack Pia för din kommentar! Vad trevligt att du tycker om mina bilder. Har haft antik o inrednings butik, Skutnäsborgs Antik, men håller sabbatsår pga av renovering av huset o så min reuma.
Tyvärr har jag ingen hemsida ännu. Alla antikviteter o gammalt porslin är lagrade..så småningom kör jag igång igen...planer smids och produkter tillverkas. Lite nytt koncept, så få se när o hur. Det går alltid, att maila mig om det är ngt man söker efter..vem vet vad jag hittar i min gömmor :)

Hälsningar fr Janet

janets home & decoration sa...

Pia...glömde..det borde nog finnas små rokoko stolar i gömmorna någonstans...skall inventeras småningom, så då kommer de väl fram :)