söndag 23 januari 2011

HELGENS SHOPPING


Lördagen i grannstaden Karleby, blev riktigt trevlig. Det är så sällan som vi egentligen haft tid, att göra ngt annat än arbete och åter arbete, som däremellan varvats med sjukskrivningar.
Under åren som jag hade butik, så kunde jag ju dessutom nästan aldrig åka ngnstans på en lördag...svårt att få ngn att hoppa in och hålla i trådarna, barnen för småa, att lämnas ensamma och alternativet, att sätta lapp på dörren, att man idag håller stängt är inte så lyckat i längden. Så ibland är det så skönt, att bara få vara tillsammans på tuman hand och framförallt gå ut och äta en bit mat.

Dessa häftiga stövlar föll över mig...upp till låren går de, så jag står stadigt. Lite för häftiga tyckte tonårsflickorna när jag kom hem...komentarer.."Du ser ut som om du kommer fr filmen Matrix"..men konstaterade efter det att Olivia prövat dem, att det kanske är bäst ändå, att jag låser in dem, i annat fall kan de vandra i väg en lördag kväll.Så överraskade Kärleken mig med denna kamera! Då man minst anar kan Kari göra ngt sådant...och gissa om jag blev glad. Kari och förståss även jag har ju tyckt att min kamera varit ussel och det har den ju. Har lidigt över, att bilderna varit så dålig kvalitet, men nu skall den tiden vara förbi. Så gäller det ju också, att orka läsa igenom bruksanvisningen, som är som en Bibel...och framför allt testa och testa.

Så här fina blev min dotter Juliana och hennes pojkvän Robert i kvällsmörkret med den nya kameran. Fina och söta är de ju annars också...turtur duvorna.

Kram fr Janet

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Så roligt att se Julianas pojkvän,som jag "bara" hört talas om!
Jag önskar dem lycka o välgång!

fr.milou

janets home & decoration sa...

Tack Milou...